Hírek
NyomtatásTovábbküldés e-mailben

Jelentkezz Sci-ndikátornak!

2016. 10. 27.
Jelentkezz Sci-ndikátornak! Egyetemre jársz és van egy jó ötleted? Tanuld meg elmesélni! Ismered azt az érzést, amikor elmész egy társaságba, és senki sem érti, mit is tanulsz / mivel is foglalkozol? Hidd el, át tudjuk érezni. Éppen ezért indítja el a Nők a Tudományban Egyesület a Sci-ndikátor programot egyetemista és PhD hallgató lányok és fiúk számára.

Ha természettudományi, műszaki, vagy matematika szakon tanulsz, és kreatívan be tudod mutatni a tudományos ötletedet vagy projektedet a nagyközönség számára, jelentkezz Sci-ndikátornak!

 

A regisztráció már elkezdődött, kattints az online jelentkezési oldalunkra, és küldd be maximum 1 perces saját készítésű tudományos ötletedet vagy kutatásodat bemutató videódat.

Jelentkezési határidő: 2016. november 7. éjfél

 

Nyeremények:

•    1 győztes kiutazhat a CERN svájci központjába, a világ legnagyobb részecskegyorsító fellegvárába, ami egyben élen jár a tudománykommunikációban

•    1 győztes 1 hónapos szakmai gyakorlatot tölthet a Ustream, an IBM Company budapesti fejlesztőközpontjában

•    3 győztes elsajátíthatja a Google AdWords, az Analytics és a YouTube rejtelmeit elméletben és gyakorlatban gyakorlott Googlerektől, illetve elismert szakemberektől

•    1 győztes részt vehet a Szertár tudománykommunikációs mentorprogramjában

•    A döntősök bemutatkozhatnak a 2017. évi Magyar Tudomány Ünnepén
 

Egy kis inspiráció a jelentkezéshez: https://goo.gl/VwR61m
Weboldal: http://www.sci-ndikator.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/scindikator/

További információ kérhető: hello@sci-ndikator.hu 

Keresés:  

Ha SZEPTEMBER, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!
 

Idén is lesz KUTATÓK ÉJSZAKÁJA, méghozzá szokás szerint szeptember végén, ráadásul most a legvégén, 2016. SZEPTEMBER 30-án!
 

Sci News 2016-ban
 

Idén a Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornáján osztunk meg minden izgalmas tudományos, illetve az idei eseményhez kapcsolódó hírt, melyeket ITT tekinthetsz meg.
 

Már most írjátok be a naptáratokba, az outlookba vagy az okostelefonotokba, állítsatok be riasztást, hogy biztosan el ne felejtkezzetek róla!
 

Miről is szól ez a nap?
 

Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt, népszerűsítse a természettudományokat, megmutassa, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.
 

Szeptember 30-án délutántól késő estig rengeteg érdekes program és máskor nem látogatható helyszín várja a nagyközönséget. Tudományos előképzettség nem szükséges a programok látogatásához.
 

Miért érdemes eljönni? Mert bárhova fordulunk, mindenhol tudományos kutatások eredményeibe ütközünk, amelyek a mindennapjaink részévé váltak, mint a hologram, a színes tévé, a C-vitamin, a golyóstoll vagy még inkább az okostelefon és a modern elektronikus eszközök. Ezek a találmányok pedig elkötelezett, kitartó és kreatív tudósok munkájának eredményeként jöttek létre.
 

Kívánjuk, hogy

  • mindenki találja meg az őt érdeklő legizgalmasabb programokat, 
  • jusson be idén arra a regisztrációköteles programra, amire már évek óta nem sikerült, és 
  • érezze nagyon jól magát szeptember 30-án, a KUTATÓK ÉJSZAKÁJÁN! 

 


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatónk: