Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
INNOVÁCIÓ EGYSZERŰEN – fedezd fel kreativitásod, oszd meg ötleteidet a SIMpLe szoftverrel


Tudományterület: Természettudományok

Szervező: Eötvös Loránd Tudományegyetem

Cím: 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A (Lágymányosi Campus, Északi Tömb) (ELTE TTK Északi tömb, Cseh-Szombathy terem 0.100/B) - Térkép ide kattintva érhető el

Ki jelentkezhet?

  • egyéni regisztráció


Időpont(ok):
18:00-18:30
Szabad helyek száma: 2
A jelentkezés lezárult.
18:45-19:15
Szabad helyek száma: 8
A jelentkezés lezárult.
19:30-20:00
Szabad helyek száma: 2
A jelentkezés lezárult.


Bemutatjuk – a nem is olyan távoli – jövőt: intelligens városok, okos-lámpák, megújuló energia! Legyél te is innovátor, fedezd fel kreativitásod és dolgozz ki másokkal közösen olyan ötleteket, amelyekkel városaink élhetőbb városokká válhatnak! Bemutatkozik az ELTE Informatika Kar egy hallgatója által alapított Bütykölde, ahol bárki megismerkedhet az elektronika és a programozás világával. Mindenki kipróbálhatja kreativitását, amelyben villogó ledek, izgő-mozgó robotok lesznek segítségünkre. Az ELTE Innovációs Központ nemzetközi projektje, a „SIMpLe - Start-up és innovációmenedzsment szimuláció egyszerűen”, közös brainstormingra hívja az érdeklődőket a SIMpLe szoftver segítségével.

„Ötlet-szekciók”: 18:00-18:30 / 18:45-19:15 / 19:30-20:00
„Bütykölde” – sarok: folyamatosan: 18:00 – 21:00


Főszereplő(k):
Vissza az előző oldalra
Keresés:  

Ha SZEPTEMBER, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!
 

Idén is lesz KUTATÓK ÉJSZAKÁJA, méghozzá szokás szerint szeptember végén, ráadásul most a legvégén, 2016. SZEPTEMBER 30-án!
 

Sci News 2016-ban
 

Idén a Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornáján osztunk meg minden izgalmas tudományos, illetve az idei eseményhez kapcsolódó hírt, melyeket ITT tekinthetsz meg.
 

Már most írjátok be a naptáratokba, az outlookba vagy az okostelefonotokba, állítsatok be riasztást, hogy biztosan el ne felejtkezzetek róla!
 

Miről is szól ez a nap?
 

Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt, népszerűsítse a természettudományokat, megmutassa, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.
 

Szeptember 30-án délutántól késő estig rengeteg érdekes program és máskor nem látogatható helyszín várja a nagyközönséget. Tudományos előképzettség nem szükséges a programok látogatásához.
 

Miért érdemes eljönni? Mert bárhova fordulunk, mindenhol tudományos kutatások eredményeibe ütközünk, amelyek a mindennapjaink részévé váltak, mint a hologram, a színes tévé, a C-vitamin, a golyóstoll vagy még inkább az okostelefon és a modern elektronikus eszközök. Ezek a találmányok pedig elkötelezett, kitartó és kreatív tudósok munkájának eredményeként jöttek létre.
 

Kívánjuk, hogy

  • mindenki találja meg az őt érdeklő legizgalmasabb programokat, 
  • jusson be idén arra a regisztrációköteles programra, amire már évek óta nem sikerült, és 
  • érezze nagyon jól magát szeptember 30-án, a KUTATÓK ÉJSZAKÁJÁN! 

 


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatónk: