Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Tanárok és diákok: generációkról másképp


Tudományterület: Társadalomtudományok

Szervező: Szent István Egyetem

Cím: 2100 Gödöllő, Páter Károly u.1. (102. szeminárium) - Térkép ide kattintva érhető el

Ki jelentkezhet?

  • egyéni regisztráció


Időpont(ok):
16:00-18:00
Szabad helyek száma: 8
A jelentkezés lezárult.


"Ezek a mai fiatalok… nagyon mások. Bezzeg a mi időnkben…

Ezek az idősek… nagyon mások. Mintha egy másik bolygóról jöttek volna…"
Felmerültek már Önben is ezek a gondolatok? Úgy érzi nehezen tud szót érteni a fiatalokkal/idősebbekkel a családjában, az iskolában,  vagy a munkája során? Érzékeli egyfajta "generációs szakadék" jelenlétét?
A program során bemutatjuk az iskolákban napjainkban jelenlévő generációkat, azok jellegzetességeit és feltárjuk, hogy milyen érték- és egyéb különbözőségek vezethetnek konfliktusokhoz a tanárok és diákok között, valamint közösen kidolgozzuk az együttműködéshez vezető lehetőségeket.


Főszereplő(k):

  • Dr. Mészáros Aranka
  • Lestyán KatalinVissza az előző oldalra
Keresés:  
Tanárok és diákok: generációkról másképp

Ha SZEPTEMBER, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!
 

Idén is lesz KUTATÓK ÉJSZAKÁJA, méghozzá szokás szerint szeptember végén, ráadásul most a legvégén, 2016. SZEPTEMBER 30-án!
 

Sci News 2016-ban
 

Idén a Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornáján osztunk meg minden izgalmas tudományos, illetve az idei eseményhez kapcsolódó hírt, melyeket ITT tekinthetsz meg.
 

Már most írjátok be a naptáratokba, az outlookba vagy az okostelefonotokba, állítsatok be riasztást, hogy biztosan el ne felejtkezzetek róla!
 

Miről is szól ez a nap?
 

Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt, népszerűsítse a természettudományokat, megmutassa, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.
 

Szeptember 30-án délutántól késő estig rengeteg érdekes program és máskor nem látogatható helyszín várja a nagyközönséget. Tudományos előképzettség nem szükséges a programok látogatásához.
 

Miért érdemes eljönni? Mert bárhova fordulunk, mindenhol tudományos kutatások eredményeibe ütközünk, amelyek a mindennapjaink részévé váltak, mint a hologram, a színes tévé, a C-vitamin, a golyóstoll vagy még inkább az okostelefon és a modern elektronikus eszközök. Ezek a találmányok pedig elkötelezett, kitartó és kreatív tudósok munkájának eredményeként jöttek létre.
 

Kívánjuk, hogy

  • mindenki találja meg az őt érdeklő legizgalmasabb programokat, 
  • jusson be idén arra a regisztrációköteles programra, amire már évek óta nem sikerült, és 
  • érezze nagyon jól magát szeptember 30-án, a KUTATÓK ÉJSZAKÁJÁN! 

 


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatónk: