Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
A tudomány háromdimenziós köntösben - Látogatás az ELTE Vizualizációs Centrumában


Tudományterület: Műszaki tudományok

Szervező: Eötvös Loránd Tudományegyetem

Cím: 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A (Északi tömb) (ELTE IK Északi tömb, Duna felőli porta előtt – Egymásba Gabalyodva - Játszunk egy IoT-t!) - Térkép ide kattintva érhető el

Ki jelentkezhet?

  • egyéni regisztráció


Időpont(ok):
17:00-17:30
Szabad helyek száma: 0
A jelentkezés lezárult.
17:30-18:00
Szabad helyek száma: 3
A jelentkezés lezárult.
18:00-18:30
Szabad helyek száma: 0
A jelentkezés lezárult.
19:00-19:30
Szabad helyek száma: 2
A jelentkezés lezárult.
19:30-20:00
Szabad helyek száma: 4
A jelentkezés lezárult.
20:00-20:30
Szabad helyek száma: 4
A jelentkezés lezárult.


Szeretnéd megismerni, hogyan működik egy háromdimenziós vetítőrendszer? Szeretnéd tudni, hogyan lehet 3D-s animációkat létrehozni? Mennyire segíti a kutatókat a 3D-s megjelenítés? Nem voltál még 3D-s moziban?
Akkor itt az alkalom, hogy megismerkedj a jelen és a jövő háromdimenziós vizualizációs lehetőségeivel az ELTE Vizualizációs Centrumában.
Mivel a terem eszközparkja korlátozott, ezért a programhoz csatlakozni kívánó vendégeket kérjük, hogy regisztráljanak a honlapon (a szülők és a kísérők is).

A program része a Játsszunk IoT-t - Egymásba Gabalyodva versenynek, amely az  Ericsson, a BME VIK, az ELTE IK és az EIT Digital Budapest közös játéka az intelligens eszközök világában. Nézz be minél több helyszínre, látogasd meg az állomásokat és NYERJ!

A program az ELTE IK állomása.

A játékra az alábbi weboldalon tudsz regisztrálni: http://eth.org.hu/ke2016jatek

Keress fel minél több  állomást a Kutatók Éjszakáján! Ha 5 állomást meglátogatsz, akkor garantált nyereményben részesülsz, 10 állomás teljesítésével pedig indulhatsz a fődíj sorsoláson!


Főszereplő(k):
Vissza az előző oldalra
Keresés:  

Ha SZEPTEMBER, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!
 

Idén is lesz KUTATÓK ÉJSZAKÁJA, méghozzá szokás szerint szeptember végén, ráadásul most a legvégén, 2016. SZEPTEMBER 30-án!
 

Sci News 2016-ban
 

Idén a Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornáján osztunk meg minden izgalmas tudományos, illetve az idei eseményhez kapcsolódó hírt, melyeket ITT tekinthetsz meg.
 

Már most írjátok be a naptáratokba, az outlookba vagy az okostelefonotokba, állítsatok be riasztást, hogy biztosan el ne felejtkezzetek róla!
 

Miről is szól ez a nap?
 

Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt, népszerűsítse a természettudományokat, megmutassa, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.
 

Szeptember 30-án délutántól késő estig rengeteg érdekes program és máskor nem látogatható helyszín várja a nagyközönséget. Tudományos előképzettség nem szükséges a programok látogatásához.
 

Miért érdemes eljönni? Mert bárhova fordulunk, mindenhol tudományos kutatások eredményeibe ütközünk, amelyek a mindennapjaink részévé váltak, mint a hologram, a színes tévé, a C-vitamin, a golyóstoll vagy még inkább az okostelefon és a modern elektronikus eszközök. Ezek a találmányok pedig elkötelezett, kitartó és kreatív tudósok munkájának eredményeként jöttek létre.
 

Kívánjuk, hogy

  • mindenki találja meg az őt érdeklő legizgalmasabb programokat, 
  • jusson be idén arra a regisztrációköteles programra, amire már évek óta nem sikerült, és 
  • érezze nagyon jól magát szeptember 30-án, a KUTATÓK ÉJSZAKÁJÁN! 

 


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatónk: