Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Kocsmakvíz – Társadalomtudományi különkiadás


Tudományterület: Társadalomtudományok

Szervező: Eötvös Loránd Tudományegyetem

Cím: 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A (Északi tömb) (ELTE TÁTK Északi tömb 2. emeleti nagyterasz) - Térkép ide kattintva érhető el

Ki jelentkezhet?

  • egyéni regisztráció


Időpont(ok):
20:00-22:00
Szabad helyek száma: 6
A jelentkezés lezárult.


A „kocsma” ezúttal a Lágymányosi Campus, a poharakba forró tea/kávé kerül, a kérdéseket tekintve pedig minden csapatnak sikerélménye lesz, amelyikben társadalomtudományi érdeklődésű csapattagok is vannak! A társadalomtudományi tanulmányok végzése nem előfeltétel, mindenkit szeretettel várunk! Mivel a kocsmakvízt maximum 5 fős csapatokban fogjuk játszani, ezért érdemes többen együtt regisztrálni, de természetesen egyedül is lehet érkezni (regisztráció ekkor is szükséges), és csatlakozni egy csapathoz a helyszínen.

A játék levezetői a TáTK oktatói: Gregor Anikó (TáTK Társadalomkutatások Módszertana Tanszék) és Gerő Márton (TáTK Szociológia Tanszék)

Hűvös idő esetén a rendezvény a 2.139-es teremben kerül lebonyolításra.


Főszereplő(k):

  • Dr. Gregor Anikó
  • Dr. Gecser OttóVissza az előző oldalra
Keresés:  

Ha SZEPTEMBER, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!
 

Idén is lesz KUTATÓK ÉJSZAKÁJA, méghozzá szokás szerint szeptember végén, ráadásul most a legvégén, 2016. SZEPTEMBER 30-án!
 

Sci News 2016-ban
 

Idén a Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornáján osztunk meg minden izgalmas tudományos, illetve az idei eseményhez kapcsolódó hírt, melyeket ITT tekinthetsz meg.
 

Már most írjátok be a naptáratokba, az outlookba vagy az okostelefonotokba, állítsatok be riasztást, hogy biztosan el ne felejtkezzetek róla!
 

Miről is szól ez a nap?
 

Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt, népszerűsítse a természettudományokat, megmutassa, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.
 

Szeptember 30-án délutántól késő estig rengeteg érdekes program és máskor nem látogatható helyszín várja a nagyközönséget. Tudományos előképzettség nem szükséges a programok látogatásához.
 

Miért érdemes eljönni? Mert bárhova fordulunk, mindenhol tudományos kutatások eredményeibe ütközünk, amelyek a mindennapjaink részévé váltak, mint a hologram, a színes tévé, a C-vitamin, a golyóstoll vagy még inkább az okostelefon és a modern elektronikus eszközök. Ezek a találmányok pedig elkötelezett, kitartó és kreatív tudósok munkájának eredményeként jöttek létre.
 

Kívánjuk, hogy

  • mindenki találja meg az őt érdeklő legizgalmasabb programokat, 
  • jusson be idén arra a regisztrációköteles programra, amire már évek óta nem sikerült, és 
  • érezze nagyon jól magát szeptember 30-án, a KUTATÓK ÉJSZAKÁJÁN! 

 


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatónk: