Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Ön mennyire fogékony a hipnózis iránt? – Csoporthipnózis


Tudományterület: Társadalomtudományok

Szervező: Eötvös Loránd Tudományegyetem

Cím: 1064 Budapest, Izabella utca 46. (ELTE PPK Izabella utca 46. 403. terem) - Térkép ide kattintva érhető el

Ki jelentkezhet?

  • egyéni regisztráció


Időpont(ok):
20:30-22:00
Szabad helyek száma: 0
A jelentkezés lezárult.


Ezen a sajátélmény-műhelyfoglalkozáson a résztvevők hipnotikus fogékonyságát szakemberek által végzett standard módszerrel, a Harvard Hipnábilitási Csoportskála alkalmazásával mérjük meg, majd a résztvevők visszajelzést kapnak fogékonyságuk mértékéről. FIGYELEM! A műhelyen egy nyilatkozat aláírása után lehet részt venni, melyben a résztvevő kijelenti, hogy megfelel az alábbi feltételeknek: 18 éves elmúlt, testileg és lelkileg egészséges, nem áll pszichiátriai gyógykezelés alatt, illetve tudatmódosító szerek hatása alatt.

Ha az eredetileg regisztrált 20 fő nem jelenik meg, a várólistán szereplő résztvevőket várjuk. Ha Ön szeretné kipróbálni a csoporthipnózist és a fenti feltételeknek (18 éves elmúlt, testileg és lelkileg egészséges, nem áll pszichiátriai gyógykezelés alatt, illetve tudatmódosító szerek hatása alatt) megfelel, mobiltelefonos elérhetősége megadásával jelentkezhet a hipnozis@gmail.com címen. Ha új kutatást indítunk, értesíteni fogjuk. Kérjük, csak saját nevében jelentkezzen, de ha van olyan barátja, ismerőse, akit szintén érdekelne a lehetőség, az ő e-mailjét is várjuk.
 


Főszereplő(k):

  • Dr. Költő AndrásVissza az előző oldalra
Keresés:  

Ha SZEPTEMBER, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!
 

Idén is lesz KUTATÓK ÉJSZAKÁJA, méghozzá szokás szerint szeptember végén, ráadásul most a legvégén, 2016. SZEPTEMBER 30-án!
 

Sci News 2016-ban
 

Idén a Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornáján osztunk meg minden izgalmas tudományos, illetve az idei eseményhez kapcsolódó hírt, melyeket ITT tekinthetsz meg.
 

Már most írjátok be a naptáratokba, az outlookba vagy az okostelefonotokba, állítsatok be riasztást, hogy biztosan el ne felejtkezzetek róla!
 

Miről is szól ez a nap?
 

Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt, népszerűsítse a természettudományokat, megmutassa, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.
 

Szeptember 30-án délutántól késő estig rengeteg érdekes program és máskor nem látogatható helyszín várja a nagyközönséget. Tudományos előképzettség nem szükséges a programok látogatásához.
 

Miért érdemes eljönni? Mert bárhova fordulunk, mindenhol tudományos kutatások eredményeibe ütközünk, amelyek a mindennapjaink részévé váltak, mint a hologram, a színes tévé, a C-vitamin, a golyóstoll vagy még inkább az okostelefon és a modern elektronikus eszközök. Ezek a találmányok pedig elkötelezett, kitartó és kreatív tudósok munkájának eredményeként jöttek létre.
 

Kívánjuk, hogy

  • mindenki találja meg az őt érdeklő legizgalmasabb programokat, 
  • jusson be idén arra a regisztrációköteles programra, amire már évek óta nem sikerült, és 
  • érezze nagyon jól magát szeptember 30-án, a KUTATÓK ÉJSZAKÁJÁN! 

 


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatónk: