Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Éjszakai nyelvvizsga


Tudományterület: Bölcsészettudományok

Szervező: Szent István Egyetem

Cím: 2100 Gödöllő, Páter Károly u.1. (103. szeminárium) - Térkép ide kattintva érhető el


Időpont(ok):
Erre az eseményre nem szükséges előzetes jelentkezés.

18:00-00:00
A program nem regisztrációköteles.
A jelentkezés lezárult.


Idén immáron negyedszer kerül megrendezésre "éjszakai nyelvvizsgánk"! Vizsgáztál már éjszaka? Tedd próbára magad! Ha éjszaka megy, nappal, élesben már gyerekjáték lesz! Választható: teljes írásbeli vizsga, írásbeli vizsgarészek külön-külön, illetve a nyelv (angol, német, francia) és nehézségi szint (alapfok, középfok)! Kipróbálhatod az új írásfeladatot is, ami novembertől már az éles vizsga része! Minden éjszakai vizsgázó exkluzív oklevelet kap ajándékba, valamint az elért végeredményről is visszajelzést kap.

További részletek: http://zoldut.szie.hu/ejszakainyelvvizsga


Főszereplő(k):

  • Györe BenceVissza az előző oldalra
Keresés:  
Éjszakai nyelvvizsga

Ha SZEPTEMBER, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!
 

Idén is lesz KUTATÓK ÉJSZAKÁJA, méghozzá szokás szerint szeptember végén, ráadásul most a legvégén, 2016. SZEPTEMBER 30-án!
 

Sci News 2016-ban
 

Idén a Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornáján osztunk meg minden izgalmas tudományos, illetve az idei eseményhez kapcsolódó hírt, melyeket ITT tekinthetsz meg.
 

Már most írjátok be a naptáratokba, az outlookba vagy az okostelefonotokba, állítsatok be riasztást, hogy biztosan el ne felejtkezzetek róla!
 

Miről is szól ez a nap?
 

Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt, népszerűsítse a természettudományokat, megmutassa, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.
 

Szeptember 30-án délutántól késő estig rengeteg érdekes program és máskor nem látogatható helyszín várja a nagyközönséget. Tudományos előképzettség nem szükséges a programok látogatásához.
 

Miért érdemes eljönni? Mert bárhova fordulunk, mindenhol tudományos kutatások eredményeibe ütközünk, amelyek a mindennapjaink részévé váltak, mint a hologram, a színes tévé, a C-vitamin, a golyóstoll vagy még inkább az okostelefon és a modern elektronikus eszközök. Ezek a találmányok pedig elkötelezett, kitartó és kreatív tudósok munkájának eredményeként jöttek létre.
 

Kívánjuk, hogy

  • mindenki találja meg az őt érdeklő legizgalmasabb programokat, 
  • jusson be idén arra a regisztrációköteles programra, amire már évek óta nem sikerült, és 
  • érezze nagyon jól magát szeptember 30-án, a KUTATÓK ÉJSZAKÁJÁN! 

 


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatónk: