Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Budapest - Szent István Egyetem


Budai ArborétumBudai Campus A épület Élelmiszeripari Műveletek TanszékBudai Campus K. épület K2. előadó terem.Budai Campus Talajtan és Vízgazdálkodás Tanszék Hallgatói laboratórium K. épület III. emelet 325. laborBudai Campus, A épület

15:00-21:00
15:00-21:00


Budai Campus, A épület A1-es előadóBudai Campus, A épület ZsibongóBudai Campus, Borászati TanszékBudai Campus, C épületBudai Campus, D épület

14:00-15:00
15:00-16:00
16:00-17:00


Budai Campus, E épületBudai Campus, G épületBudai Campus, G épület 2. teremBudai Campus, K épületBudai Campus, K épület, K6-os tanteremGellért- hegyMűszaki TanszékSoroksári Botanikus KertSZIE YMÉK Budapest, Thököly út 74.Tangazdaság


Keresés:  

Ha SZEPTEMBER, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!
 

Idén is lesz KUTATÓK ÉJSZAKÁJA, méghozzá szokás szerint szeptember végén, ráadásul most a legvégén, 2016. SZEPTEMBER 30-án!
 

Sci News 2016-ban
 

Idén a Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornáján osztunk meg minden izgalmas tudományos, illetve az idei eseményhez kapcsolódó hírt, melyeket ITT tekinthetsz meg.
 

Már most írjátok be a naptáratokba, az outlookba vagy az okostelefonotokba, állítsatok be riasztást, hogy biztosan el ne felejtkezzetek róla!
 

Miről is szól ez a nap?
 

Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt, népszerűsítse a természettudományokat, megmutassa, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.
 

Szeptember 30-án délutántól késő estig rengeteg érdekes program és máskor nem látogatható helyszín várja a nagyközönséget. Tudományos előképzettség nem szükséges a programok látogatásához.
 

Miért érdemes eljönni? Mert bárhova fordulunk, mindenhol tudományos kutatások eredményeibe ütközünk, amelyek a mindennapjaink részévé váltak, mint a hologram, a színes tévé, a C-vitamin, a golyóstoll vagy még inkább az okostelefon és a modern elektronikus eszközök. Ezek a találmányok pedig elkötelezett, kitartó és kreatív tudósok munkájának eredményeként jöttek létre.
 

Kívánjuk, hogy

  • mindenki találja meg az őt érdeklő legizgalmasabb programokat, 
  • jusson be idén arra a regisztrációköteles programra, amire már évek óta nem sikerült, és 
  • érezze nagyon jól magát szeptember 30-án, a KUTATÓK ÉJSZAKÁJÁN! 

 


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatónk: