Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Virtuális Valóság Terme - Zongoraleckék a Holdon


Tudományterület: Műszaki tudományok

Szervező: Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.

Cím: 3519 Miskolc, Iglói u. 2. (I. emelet, 103-as szoba, Virtuális valóság terme 1.) - Térkép ide kattintva érhető el

Ki jelentkezhet?

  • egyéni regisztráció


Időpont(ok):
16:00-16:30
Szabad helyek száma: 0
Már nincs szabad hely.
17:00-17:30
Szabad helyek száma: 0
Már nincs szabad hely.
18:00-18:30
Szabad helyek száma: 1
A jelentkezés lezárult.
19:00-19:30
Szabad helyek száma: 0
Már nincs szabad hely.
20:00-20:30
Szabad helyek száma: 0
Már nincs szabad hely.


Virtuális Valóság terme - Zongoraleckék a Holdon (minden egész órától félig)

Ki sem kell mozdulnod Miskolcról, csak vedd fel az Oculus Riftet-et, hogy az ország első Virtualizer-én állva sétálj Holdon! Ne lepődj meg, ha az egyik kráterben egy zongorát találsz… Inkább ülj le, és játssz rajta valamit, erről szól a virtuális valóság! A program regisztrációköteles, 10 éves kortól ajánlott!

A torlódás elkerülése érdekében mindenkit kérünk, hogy annyi főt regisztráljon, ahogyan ki szeretnék próbálni az adott eszközt, mert csoportos regisztráció nincs! Ha nem sikerült már regisztrálnod, a fenti programmal párhuzamosan különféle egyéb izgalmas VR alkalmazásokat is kipróbálhatsz!

FIGYELEM! Óránként INGYENES SÁRGA SCHOOL BUS indul a Centrum elől a rendezvényre, amely megáll a Bay Zoltán Kft. épülete előtt, majd az Egyetemre is bekanyarodik.


Főszereplő(k):

  • Sólyom Balázs
  • Dr. Beleznai Róbert
  • Bézi Zoltán
  • Dobos Gergely
  • Dr. Mileffné dr. Dudra Judit
  • Balogh BenceVissza az előző oldalra
Keresés:  

Ha szeptember, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA! 

2017. szeptember 29. (péntek) 

Ezen a délutánon és estén megismerkedhettek a kutatói munka szépségeivel és izgalmával. Megtudhatjátok, hol és hogyan dolgozik egy kutató, milyen kihívások érik, és hogyan küzdi le a nehézségeket?

 

Miről is szól ez a nap?

 

Arról, hogy a kutatók sokfélék, lehetnek laborban dolgozó, fehér köpenyes, szemüveges, kissé szórakozott professzorok, de lehetnek álmodozó fiatalok, dinamikus középkorúak, férfiak vagy nők is; és (időnként) dolgozhatnak autógyárban, búzamezőkön, tisztatérben, öntödében, az afrikai szavannán, csillagvizsgálóban, óceánjárón vagy egy vulkán tetején.

 

A Kutatók Éjszakájára minden korosztályt várunk látogatóként! Az Európai Unió Bizottsága által kezdeményezett eseménysorozat a társadalom minden tagjának bemutatja a kutatás és fejlesztés (K+F) fontosságát és vonzóvá szeretné tenni a kutatói életpályát. Az ovisoktól a nagymamákig mindenki megismerkedhet az innovációs gondolkodás fontosságával.

 

Szeptember 29-én kora délutántól késő éjszakáig, a rengeteg érdekes program során máskor nem látogatható helyszínek is kinyílnak, és bepillanthattok a zárt ajtók mögött zajló, az emberiséget előre vivő új ötletek létrehozásába;

 

Több mint 30 városban, közel 2000 program megszervezésével nem csak szórakoztatni szeretnénk, hanem azt is demonstrálni, hogy a találmányok egy-egy elkötelezett, kitartó és kreatív tudós vagy tudóscsapat munkájának eredményei, hogy a fiatalok is kedvet kapjanak a tudományos életpályához és az újítások támogatásához.

 

Ha videóhírek, akkor: SciNews!

A Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornája idén is érdekes tudományos és az eseményhez kapcsolódó híreket oszt meg!

 

Kívánjuk, hogy

 

  • minden új látogató találja meg az őt érdeklő érdekfeszítő programokat,
  • idén jusson be a kiszemelt regisztrációköteles programra, akinek ez még nem sikerült,  és 
  • mindenkinek, hogy érezze nagyon jól magát ezen a különleges eseményen!


Írjátok fel a naptáratokba vagy az okostelefonba, hogy biztosan ne felejtsetek eljönni: 2017. SZEPTEMBER 29-én, pénteken, megint:

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!!!


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatóink: