Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont és a HELL ENERGY bemutatja: 5. Éjszakai nyelvvizsga


Tudományterület: Bölcsészettudományok

Szervező: Szent István Egyetem

Cím: 2100 Gödöllő, Páter Károly u.1. (103. szeminárium) - Térkép ide kattintva érhető el


Időpont(ok):
Erre az eseményre nem szükséges előzetes jelentkezés.

18:00-00:00
A program nem regisztrációköteles.


Idén immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre "éjszakai nyelvvizsgánk"! Vizsgáztál már éjszaka? Tedd próbára magad! Ha éjszaka megy, nappal, élesben már gyerekjáték lesz! Választhatsz teljes írásbeli vizsgát, vagy egy-egy vizsgarészt is! Választható nyelvek: angol, német, francia, szintek: alapfok, középfok. Az idődet szabadon osztod be, de ha teljes vizsgát választasz, 22 óráig érdemes megkezdeni, hogy be tudd fejezni! Az éjszakai nyelvvizsga a novembertől egynyelvű Zöld Út vizsgarendszer első próbavizsgája! Minden éjszakai vizsgázó exkluzív oklevelet kap ajándékba, valamint az elért végeredményről is visszajelzést kap.


Főszereplő(k):

  • Györe BenceVissza az előző oldalra
Keresés:  
Éjszakai nyelvvizsga

Ha szeptember, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA! 

2017. szeptember 29. (péntek) 

Ezen a délutánon és estén megismerkedhettek a kutatói munka szépségeivel és izgalmával. Megtudhatjátok, hol és hogyan dolgozik egy kutató, milyen kihívások érik, és hogyan küzdi le a nehézségeket?

 

Miről is szól ez a nap?

 

Arról, hogy a kutatók sokfélék, lehetnek laborban dolgozó, fehér köpenyes, szemüveges, kissé szórakozott professzorok, de lehetnek álmodozó fiatalok, dinamikus középkorúak, férfiak vagy nők is; és (időnként) dolgozhatnak autógyárban, búzamezőkön, tisztatérben, öntödében, az afrikai szavannán, csillagvizsgálóban, óceánjárón vagy egy vulkán tetején.

 

A Kutatók Éjszakájára minden korosztályt várunk látogatóként! Az Európai Unió Bizottsága által kezdeményezett eseménysorozat a társadalom minden tagjának bemutatja a kutatás és fejlesztés (K+F) fontosságát és vonzóvá szeretné tenni a kutatói életpályát. Az ovisoktól a nagymamákig mindenki megismerkedhet az innovációs gondolkodás fontosságával.

 

Szeptember 29-én kora délutántól késő éjszakáig, a rengeteg érdekes program során máskor nem látogatható helyszínek is kinyílnak, és bepillanthattok a zárt ajtók mögött zajló, az emberiséget előre vivő új ötletek létrehozásába;

 

Több mint 30 városban, közel 2000 program megszervezésével nem csak szórakoztatni szeretnénk, hanem azt is demonstrálni, hogy a találmányok egy-egy elkötelezett, kitartó és kreatív tudós vagy tudóscsapat munkájának eredményei, hogy a fiatalok is kedvet kapjanak a tudományos életpályához és az újítások támogatásához.

 

Ha videóhírek, akkor: SciNews!

A Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornája idén is érdekes tudományos és az eseményhez kapcsolódó híreket oszt meg!

 

Kívánjuk, hogy

 

  • minden új látogató találja meg az őt érdeklő érdekfeszítő programokat,
  • idén jusson be a kiszemelt regisztrációköteles programra, akinek ez még nem sikerült,  és 
  • mindenkinek, hogy érezze nagyon jól magát ezen a különleges eseményen!


Írjátok fel a naptáratokba vagy az okostelefonba, hogy biztosan ne felejtsetek eljönni: 2017. SZEPTEMBER 29-én, pénteken, megint:

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!!!


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatóink: