Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Miért van szükség az e-oktatási modellek osztályozására?


Tudományterület: Természettudományok

Szervező: Gábor Dénes Főiskola

Cím: 8600 Siófok, Petőfi sétány 1. (Földszint, 1-es terem) - Térkép ide kattintva érhető el

Ki jelentkezhet?

  • egyéni regisztráció
  • csoportos jelentkezés


Időpont(ok):
21:35-22:00
Szabad helyek száma: 100
A jelentkezés lezárult.


Az oktatásban a rádió 1930-as évekbeli széles körben elterjedése óta használnak elektronikus elemeket. Mára a megfelelő sávszélességű és árú internet-hozzáférésnek köszönhetően természetes a tanulóknak bármely korosztályban, hogy okoseszközeikről akár utazás közben is online elérhetik a tananyagokat, tarthatják a kapcsolatot tanulótársaikkal és tanáraikkal.

Az e-learning modellek e-fejlesztései a tanulási modelleknek, a technológiára támaszkodva hozzáadott értékkel rendelkeznek. Az e-elemek használatával megvalósuló tanításnak és tanulásnak számtalan modellje – gyakorlati megoldása és elméleti lehetősége – létezik. A modellek kategorizálása majdnem olyan problematikus, mint magának az e-learning kifejezésnek a definiálása. Mely dimenziók szerint végezhető vagy érdemes végezni az osztályozást?

Az előadás rávilágít arra, miért hasznos az e-learningben fellelhető, igen nagy számosságú modell osztályozása: az egyes modellek megértéséhez; egy vagy több, számunkra megfelelő kiválasztásához; másoknak ajánlásához; a modellek sikerességének és hatékonyságának méréséhez; új modellnek a többi közé besorolásához. Ezek mellett bemutatja a modellek egy osztályozási rendszerét.


Főszereplő(k):

  • Berecz AntóniaVissza az előző oldalra
Keresés:  

Ha szeptember, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA! 

2017. szeptember 29. (péntek) 

Ezen a délutánon és estén megismerkedhettek a kutatói munka szépségeivel és izgalmával. Megtudhatjátok, hol és hogyan dolgozik egy kutató, milyen kihívások érik, és hogyan küzdi le a nehézségeket?

 

Miről is szól ez a nap?

 

Arról, hogy a kutatók sokfélék, lehetnek laborban dolgozó, fehér köpenyes, szemüveges, kissé szórakozott professzorok, de lehetnek álmodozó fiatalok, dinamikus középkorúak, férfiak vagy nők is; és (időnként) dolgozhatnak autógyárban, búzamezőkön, tisztatérben, öntödében, az afrikai szavannán, csillagvizsgálóban, óceánjárón vagy egy vulkán tetején.

 

A Kutatók Éjszakájára minden korosztályt várunk látogatóként! Az Európai Unió Bizottsága által kezdeményezett eseménysorozat a társadalom minden tagjának bemutatja a kutatás és fejlesztés (K+F) fontosságát és vonzóvá szeretné tenni a kutatói életpályát. Az ovisoktól a nagymamákig mindenki megismerkedhet az innovációs gondolkodás fontosságával.

 

Szeptember 29-én kora délutántól késő éjszakáig, a rengeteg érdekes program során máskor nem látogatható helyszínek is kinyílnak, és bepillanthattok a zárt ajtók mögött zajló, az emberiséget előre vivő új ötletek létrehozásába;

 

Több mint 30 városban, közel 2000 program megszervezésével nem csak szórakoztatni szeretnénk, hanem azt is demonstrálni, hogy a találmányok egy-egy elkötelezett, kitartó és kreatív tudós vagy tudóscsapat munkájának eredményei, hogy a fiatalok is kedvet kapjanak a tudományos életpályához és az újítások támogatásához.

 

Ha videóhírek, akkor: SciNews!

A Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornája idén is érdekes tudományos és az eseményhez kapcsolódó híreket oszt meg!

 

Kívánjuk, hogy

 

  • minden új látogató találja meg az őt érdeklő érdekfeszítő programokat,
  • idén jusson be a kiszemelt regisztrációköteles programra, akinek ez még nem sikerült,  és 
  • mindenkinek, hogy érezze nagyon jól magát ezen a különleges eseményen!


Írjátok fel a naptáratokba vagy az okostelefonba, hogy biztosan ne felejtsetek eljönni: 2017. SZEPTEMBER 29-én, pénteken, megint:

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!!!


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatóink: