Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Gyümölcslekvár-, szörpkóstoló és vásár


Tudományterület: Agrártudományok

Szervező: Eszterházy Károly Egyetem - Gyöngyösi Károly Róbert Campus

Cím: 3200 Gyöngyös, Mátrai út 36. (A épület, K-szint, Folyosó - Kézművesek utcája) - Térkép ide kattintva érhető el


Időpont(ok):
Erre az eseményre nem szükséges előzetes jelentkezés.

18:00-21:30
A program nem regisztrációköteles.


A Kutyorikonyha egy családi vállalkozás, amely már több mint 13 éve gyümölcs- és zöldségfeldolgozással foglalkozik.

Az alapítás óta a legfontosabb szempontunk, hogy fő alapanyagunkat, a gyümölcsöt, kizárólag megbízható hazai forrásokból szerezzük be, így biztosítani tudjuk vevőink számára az állandó magas minőséget. A kizárólag csak válogatott minőségű gyümölcsökből készült lekvárjainkat és különböző gyümölcskészítményeinket nyugodt szívvel ajánljuk minden kedves vásárlónknak. 

 

A Kutyorikonyha termékei iránt érdeklődsz? Esetleg már kóstoltad is őket?
Itt az ideje, hogy megismerkedj kínálatunkkal. 

 

Jelenleg 5 nagy termékcsoportunk érhető el:


1. Kézműves prémium szörpök valódi gyümölcsrostokkal olyan ízesítésekben, mint a: Bodza- Alma, Meggy, Eper, Málna, Narancs, Szilva, Citrom, Homoktövis stb.
2. 100%-os gyümölcsvelők: Áfonya, Homoktövis
3. Fitt- csökkentett energiatartalmú lekvárok eritritollal és nyírfacukorral  ízesítve: Tőzegáfonya, Áfonya, Homoktövis, Eper, Kajszibarack ízesítésben
4. Hagyományos, prémium lekvárok gyümölcsdarabokkal 70%-ék gyümölcstartalommal olyan különleges ízesítésekben is, mint például a csokis-eper, citrom, kókuszos-ananász, karamellás-körete, erdei vegyes gyümölcs stb.
5. Magyarországon egyedülálló Kézműves Ketchup termékcsaládunk pedig Csípős (Chilis), Olaszos fűszerezésű és Csemege ízben kaphatóak. 
 

Találkozzunk a Kutatók Éjszakáján! Minden kedves kóstolni vágyót és érdeklődőt szeretetettel várunk standunknál!


Főszereplő(k):

  • Balla GyörgyiVissza az előző oldalra
Keresés:  
Gyümölcslekvár-, szörpkóstoló és vásár

Ha szeptember, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA! 

2017. szeptember 29. (péntek) 

Ezen a délutánon és estén megismerkedhettek a kutatói munka szépségeivel és izgalmával. Megtudhatjátok, hol és hogyan dolgozik egy kutató, milyen kihívások érik, és hogyan küzdi le a nehézségeket?

 

Miről is szól ez a nap?

 

Arról, hogy a kutatók sokfélék, lehetnek laborban dolgozó, fehér köpenyes, szemüveges, kissé szórakozott professzorok, de lehetnek álmodozó fiatalok, dinamikus középkorúak, férfiak vagy nők is; és (időnként) dolgozhatnak autógyárban, búzamezőkön, tisztatérben, öntödében, az afrikai szavannán, csillagvizsgálóban, óceánjárón vagy egy vulkán tetején.

 

A Kutatók Éjszakájára minden korosztályt várunk látogatóként! Az Európai Unió Bizottsága által kezdeményezett eseménysorozat a társadalom minden tagjának bemutatja a kutatás és fejlesztés (K+F) fontosságát és vonzóvá szeretné tenni a kutatói életpályát. Az ovisoktól a nagymamákig mindenki megismerkedhet az innovációs gondolkodás fontosságával.

 

Szeptember 29-én kora délutántól késő éjszakáig, a rengeteg érdekes program során máskor nem látogatható helyszínek is kinyílnak, és bepillanthattok a zárt ajtók mögött zajló, az emberiséget előre vivő új ötletek létrehozásába;

 

Több mint 30 városban, közel 2000 program megszervezésével nem csak szórakoztatni szeretnénk, hanem azt is demonstrálni, hogy a találmányok egy-egy elkötelezett, kitartó és kreatív tudós vagy tudóscsapat munkájának eredményei, hogy a fiatalok is kedvet kapjanak a tudományos életpályához és az újítások támogatásához.

 

Ha videóhírek, akkor: SciNews!

A Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornája idén is érdekes tudományos és az eseményhez kapcsolódó híreket oszt meg!

 

Kívánjuk, hogy

 

  • minden új látogató találja meg az őt érdeklő érdekfeszítő programokat,
  • idén jusson be a kiszemelt regisztrációköteles programra, akinek ez még nem sikerült,  és 
  • mindenkinek, hogy érezze nagyon jól magát ezen a különleges eseményen!


Írjátok fel a naptáratokba vagy az okostelefonba, hogy biztosan ne felejtsetek eljönni: 2017. SZEPTEMBER 29-én, pénteken, megint:

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!!!


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatóink: