Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Szóbeli próba nyelvvizsga (angol)


Tudományterület: Bölcsészettudományok

Szervező: Eszterházy Károly Egyetem - Jászberényi Campus

Cím: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53 (1. emelet) - Térkép ide kattintva érhető el

Ki jelentkezhet?

  • egyéni regisztráció


Időpont(ok):
16:00-19:00
Szabad helyek száma: 27
A jelentkezés lezárult.


A Jászberényi Campuson az Origó Nyelvi Centrum vizsgahelye működik, ahol oktatóink folyamatosan végzik a szóbeli nyelvvizsgáztatást B1, B2, C1 szinten angol és német nyelven. Az Origó szóbeli nyelvvizsga strukturális átalakulása miatt különösen fontos, hogy a régióban élő nyelvvizsgára készülő nyelvtanulók pontos tájékoztatást kapjanak a szeptemberben életbelépő változásokról, és élőben tudják megtapasztalni a szóbeli nyelvvizsga folyamatát, illetve objektív visszajelzést tudjanak kapni jelenlegi idegen nyelvi kompetenciáikról.

A tervezett program:

16.00-16.45 Tájékoztató az Origó szóbeli nyelvvizsga aktuális változásairól. Az eladást tartja Sebestyénné Dr. Kereszthidi Ágnes és Stefán Ildikó. Az előadás után az érdeklődők feltehetik a nyelvvizsgával kapcsolatos kérdéseiket.

16.45-19.00  Szóbeli próbanyelvvizsgák lebonyolítása egy német és egy angol vizsgáztatói bizottság által (igény esetén két-két bizottság). A regisztrációk alapján a jelentkezők szintek szerinti beosztása, mely után a próbanyelvvizsgázók előzetesen kezdési időpontot kapnak.

A próba nyelvvizsga után minden jelölt pontos visszajelzést kap az adott teljesítményéről, az Origó nyelvvizsga kritériumrendszere szerint.


Főszereplő(k):

  • Dr. Szaszkó Rita
  • Stefán Ildikó
  • Dr. Sinka AnnamáriaVissza az előző oldalra
Keresés:  

Ha szeptember, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA! 

2017. szeptember 29. (péntek) 

Ezen a délutánon és estén megismerkedhettek a kutatói munka szépségeivel és izgalmával. Megtudhatjátok, hol és hogyan dolgozik egy kutató, milyen kihívások érik, és hogyan küzdi le a nehézségeket?

 

Miről is szól ez a nap?

 

Arról, hogy a kutatók sokfélék, lehetnek laborban dolgozó, fehér köpenyes, szemüveges, kissé szórakozott professzorok, de lehetnek álmodozó fiatalok, dinamikus középkorúak, férfiak vagy nők is; és (időnként) dolgozhatnak autógyárban, búzamezőkön, tisztatérben, öntödében, az afrikai szavannán, csillagvizsgálóban, óceánjárón vagy egy vulkán tetején.

 

A Kutatók Éjszakájára minden korosztályt várunk látogatóként! Az Európai Unió Bizottsága által kezdeményezett eseménysorozat a társadalom minden tagjának bemutatja a kutatás és fejlesztés (K+F) fontosságát és vonzóvá szeretné tenni a kutatói életpályát. Az ovisoktól a nagymamákig mindenki megismerkedhet az innovációs gondolkodás fontosságával.

 

Szeptember 29-én kora délutántól késő éjszakáig, a rengeteg érdekes program során máskor nem látogatható helyszínek is kinyílnak, és bepillanthattok a zárt ajtók mögött zajló, az emberiséget előre vivő új ötletek létrehozásába;

 

Több mint 30 városban, közel 2000 program megszervezésével nem csak szórakoztatni szeretnénk, hanem azt is demonstrálni, hogy a találmányok egy-egy elkötelezett, kitartó és kreatív tudós vagy tudóscsapat munkájának eredményei, hogy a fiatalok is kedvet kapjanak a tudományos életpályához és az újítások támogatásához.

 

Ha videóhírek, akkor: SciNews!

A Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornája idén is érdekes tudományos és az eseményhez kapcsolódó híreket oszt meg!

 

Kívánjuk, hogy

 

  • minden új látogató találja meg az őt érdeklő érdekfeszítő programokat,
  • idén jusson be a kiszemelt regisztrációköteles programra, akinek ez még nem sikerült,  és 
  • mindenkinek, hogy érezze nagyon jól magát ezen a különleges eseményen!


Írjátok fel a naptáratokba vagy az okostelefonba, hogy biztosan ne felejtsetek eljönni: 2017. SZEPTEMBER 29-én, pénteken, megint:

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!!!


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatóink: