Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Budapest - Szent István Egyetem


Budai ArborétumBudai Campus A épület Élelmiszeripari Műveletek TanszékBudai Campus K. épület K2. előadó terem.Budai Campus Talajtan és Vízgazdálkodás Tanszék Hallgatói laboratórium K. épület III. emelet 325. laborBudai Campus, A épület

15:00-21:00


Budai Campus, A épület 2. emelet 202. teremBudai Campus, A épület 2. emelet 206. labor

15:00-21:00


Budai Campus, A épület A109 (szeminárium terem)Budai Campus, A épület 104Budai Campus, A épület 116Budai Campus, A épület 5 előadóBudai Campus, C épületBudai Campus, D épület

17:00-18:00
18:00-19:00


Budai Campus, D épület (alagsor)

15:00-16:00
16:00-17:00


Budai Campus, D. épület Borászati TanszékBudai Campus, E épület (Sör és szeszipari tanszék)Budai Campus, G épületBudai Campus, G épület (alagsor - konzervtechnológiai tanüzem))Budai Campus, G épület (érzékszervi laboratórium)Budai Campus, K épületBudai Campus, K épület K5 előadóBudai Campus, K épület K7 előadóteremBudai Campus, K épület K8 előadóteremBudai Campus, K épület, K2-es tanteremBudai Campus, K épület, K6-os tanteremMűszaki TanszékSoroksári Botanikus KertSZIE YMÉK Budapest, Thököly út 67. C épület labor.SZIE YMÉK Budapest, Thököly út 74.

18:00-19:00
19:00-20:00

Keresés:  

Ha szeptember, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA! 

2017. szeptember 29. (péntek) 

Ezen a délutánon és estén megismerkedhettek a kutatói munka szépségeivel és izgalmával. Megtudhatjátok, hol és hogyan dolgozik egy kutató, milyen kihívások érik, és hogyan küzdi le a nehézségeket?

 

Miről is szól ez a nap?

 

Arról, hogy a kutatók sokfélék, lehetnek laborban dolgozó, fehér köpenyes, szemüveges, kissé szórakozott professzorok, de lehetnek álmodozó fiatalok, dinamikus középkorúak, férfiak vagy nők is; és (időnként) dolgozhatnak autógyárban, búzamezőkön, tisztatérben, öntödében, az afrikai szavannán, csillagvizsgálóban, óceánjárón vagy egy vulkán tetején.

 

A Kutatók Éjszakájára minden korosztályt várunk látogatóként! Az Európai Unió Bizottsága által kezdeményezett eseménysorozat a társadalom minden tagjának bemutatja a kutatás és fejlesztés (K+F) fontosságát és vonzóvá szeretné tenni a kutatói életpályát. Az ovisoktól a nagymamákig mindenki megismerkedhet az innovációs gondolkodás fontosságával.

 

Szeptember 29-én kora délutántól késő éjszakáig, a rengeteg érdekes program során máskor nem látogatható helyszínek is kinyílnak, és bepillanthattok a zárt ajtók mögött zajló, az emberiséget előre vivő új ötletek létrehozásába;

 

Több mint 30 városban, közel 2000 program megszervezésével nem csak szórakoztatni szeretnénk, hanem azt is demonstrálni, hogy a találmányok egy-egy elkötelezett, kitartó és kreatív tudós vagy tudóscsapat munkájának eredményei, hogy a fiatalok is kedvet kapjanak a tudományos életpályához és az újítások támogatásához.

 

Ha videóhírek, akkor: SciNews!

A Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornája idén is érdekes tudományos és az eseményhez kapcsolódó híreket oszt meg!

 

Kívánjuk, hogy

 

  • minden új látogató találja meg az őt érdeklő érdekfeszítő programokat,
  • idén jusson be a kiszemelt regisztrációköteles programra, akinek ez még nem sikerült,  és 
  • mindenkinek, hogy érezze nagyon jól magát ezen a különleges eseményen!


Írjátok fel a naptáratokba vagy az okostelefonba, hogy biztosan ne felejtsetek eljönni: 2017. SZEPTEMBER 29-én, pénteken, megint:

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!!!


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatóink: