Érdekel az IoT világa? Szívesen készítenél egy időjárás állomást?

 

Ha te is szeretnél lépést tartani a világgal, akkor itt a lehetőség, hogy megépítsd első IoT eszközödet! Szeretnéd tudni, milyen időjárás lesz holnap? Csatlakozz és készíts egy időjárás állomást. Az alkatrészeket mi biztosítjuk (a Nokia irodaház portáján vehető át, jelentkezés után részletes információt adunk róla), munkatársaink pedig a megépítéshez adnak iránymutatást a 90 perces online workshopon keresztül. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. 10 fős workshopjainkra 14 éves kortól várjuk a jelentkezőket.

Gyere és építsd meg saját IoT eszközödet!

Figyelem: sajnos a központi rendszer hibája miatt nem látjuk egyelőre a jelentkezők elérhetőségét. Kérjük a jelentkezők türelmét, amint hozzáférünk az adatokhoz, jelentkezünk az átvétellel kapcsolatos információkkal!

Figyelem: a jelentkezéskor kérjük, vedd figyelembe, a részvételhez szükséges alkatrészek a Budapest VIII. kerületben található Nokia irodaházban vehetőek át, előreláthatólag november 23-tól. A Nokia által biztosított alkatrészeken túl szükséged lesz még egy Win7/Win10 operációs rendszert futtató számítógépre és egy micro USB kábelre.

A csatlakozáshoz szükséges videókonferencia linket november 26-a délután küldjük emailen.

Alkalmak
2020-11-27
16:00 - 17:30
2020-11-27
18:00 - 19:30

Only with Hungarian knowledge

Regisztrációköteles

Élő