Különleges szállodák, különös szállodai szolgáltatások a koronavírus előtt és alatt

 

A turizmus a 2020-as pandémiát megelőzően egyre dinamikusabban fejlődött az egész világon. Korunk turistáinak többségét azonban már nem elégíti ki a strandolás, kezében egy koktéllal, nyakában fényképezőgéppel. Napjaink turistái különleges élményekre vágynak. Ezekhez az igényekhez igazodik a turisztikai kínálat is, a különleges attrakcióelemek és programok megjelenése mellett egyre-másra épülnek sokszor meghökkentő külsejű vagy nem megszokott szolgáltatást nyújtó szállodák is.
A jéghotelekről, víz alatti szállodákról vagy a lombkoronában elrejtőző szobákról már sokan hallottak, de vajon tudják-e a modern turisták, hogy kapszulának nevezett apró fülkékben, bevásárlókosárnak álcázott szállodakomplexumokban vagy akár korábban szennyvízelvezető csőként szolgáló betonrúdban is megszállhatnak? Az előadás során betekintést nyerünk a világ legfurcsább szálláshelyeinek és legextrémebb hoteleinek világába. Ezt követően a szomorú valóság szülte kényszermegoldások, bizonyos esetekben kreatív szállodaipari innovációk is bemutatásra kerülnek.

Informatikai, Közgazdasági és Módszertani Intézet programja:

17:00 – 17:20        Dr. Pallás Edit: Mindenki másképp csinálja... (Tippek a nyelvtanuláshoz)

17:20 – 17:40        Dr. Kovács Gyöngyi: Különleges szállodák, különös szállodai szolgáltatások a koronavírus előtt és alatt

17:40 – 18:00        Sike Zoltán: Programozzunk játékosan – Bevezetés a mikrokontrollerek világába

18:00 – 18:20        Dr. Zörög Zoltán: Programozzunk játékosan – Keltsd életre a mikrokontrollert!

https://gyongyos.szie.hu/tudomany/kutatok-ejszakaja-2020

Alkalmak
2020-11-27
17:20 - 17:40

Only with Hungarian knowledge

Nem regisztrációköteles

Élő