Kutatók Éjszakája a Piarista Kilátó Központban - Legyél velünk szuperhős!

 

Jó, de mi az a Piarista Kilátó Központ? Mitől alkotó egy műhely? Mi köze az életpálya tervezésnek a szuperhősökhöz? És egyáltalán: hogy kerülnek a robotok a kolostorba? Izgalmas váci kiruccanásra várunk a digitális térben a Kutatók Éjszakáján. A kaland során, - amellett, hogy ezekre a kérdésekre válaszokat kapsz - az életút-tervezés, önismeret jegyében kiderítheted, melyek a te szupererőid, majd e tudás birtokában megtervezheted saját szupererő jelvényedet 3D-ben, amelyet a Kilátóban kinyomtatunk és eljuttatunk neked. Hogyan csináld? Összeállítottunk neked egy útmutatót, hogy milyen sorrendben leghasznosabb végigmenni a különböző kilátós programelemeken. Ha követed az útmutatót, akkor - amellett, hogy megtudod, hogy vajon hogy kerülnek a robotok a kolostorba - saját szuperképességeid feltérképezése után megtervezheted saját szupererő jelvényedet, amelyet mi 3D nyomtatóval kinyomtatunk és elküldünk neked.

  1. Állomás: Jó, de mi az a Piarista Kilátó Központ? https://youtu.be/1cYPGxgLUys

  2. Állomás: Hogy kerülnek a robotok a kolostorba? https://youtu.be/RiZWKPWbO_E

  3. Állomás: Legyél velünk szuperhős! https://youtu.be/72iEr2SD36A

  4. Állomás: Tervezd meg saját szupererő jelvényedet 3D-ben! https://youtu.be/zBf-VPxl6cU (Ahhoz, hogy be tudj lépni a tervezőprogramba, kattints a következő linkre: https://www.tinkercad.com/joinclass/XZAW6SBPQUQG, majd ott a bejelentkezés becenévvel opciót választva a kilato nevet add meg! Igen, végig kisbetű és nem ékezetes!)

  5. Állomás: Küldd el az elkészült alkotást a kilato@piarista.hu címre, neveddel és posta címeddel, mi pedig kinyomtatjuk és eljuttatjuk neked szupererő jelvényedet!

Sok sikert és jó alkotást kíván a Piarista Kilátó Központ csapata!
Látogathatóság
Csak online , Bármikor megtekinthető
Kinek ajánljuk?
általános iskola - felsős, gimnazista, egyetemista, felnőtt
Tudományág
műszaki tudomány, bölcsészettudomány, egyéb, természettudomány
Programtípus
Bemutató, Kreatív foglalkozás, Egyéb
Szervező
Piarista Kilátó Központ
0627887416

Only with Hungarian knowledge

Nem regisztrációköteles

Bármikor megtekinthető